E-kirjan ”Kiinalaisen lääketieteen perusteet ja klassinen akupunktio” esittely

kirjankansiKiinalaisen lääketieteen filosofia on kehittynyt luonnon lainalaisuuksien havainnoinnista ja niiden soveltamisesta ihmiseen. Jokainen ihminen on kokonaisuus, jonka energiatasapainoa säätelevät samat ”säännöt” kuin luonnossa ja joka altistuessaan ympäristön vaikutuksille (esimerkiksi vuodenajat, sääolot, taudinaiheuttajat) voi oikeanlaisten elämäntapojen sekä vahvan puolustusenergian avulla pysyä terveenä.

Kirjassa esitellään kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteet kuten Yin ja Yang, Qi, Viisi elementtiä, Meridiaanit, Kiinalainen kello sekä terveyden ja sairauden näkökulma. Lisäksi kerrotaan klassisen akupunktion historiasta ja hoitotapahtumasta sekä kiinalaisen lääketieteen muista hoitomenetelmistä.

Kirjan tarkoitus on paitsi tehdä tutuksi kiinalaisen lääketieteen käsitteitä, myös esitellä ajatusta, että jokainen on vastuussa omasta terveydestään ja voi vaikuttaa siihen omilla elintavoillaan.

Useat akupunktioasiakkaani ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tutustua lähemmin kiinalaisen lääketieteen maailmaan. Myös Facebookin Sinulle-sivuilla viikoittain kirjoittamani postaukset ovat herättäneet kiinnostusta ja positiivisia kommentteja. Nämä kaksi asiaa olivat pontimina kirjan kirjoittamiseen. Suosittelenkin sen lukemista kaikille kiinalaisesta lääketieteestä kiinnostuneille, hoidoissa käyville sekä opiskelua harkitseville.

Kirja sisältää 41 sivua ja on hinnaltaan 7,50€ (sis.alv 24%). Sitä voi tilata kauttani lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen kirjat(at)outlook.com (kirjoita otsikoksi e-kirja) Lähetän sinulle paluupostissa ohjeet maksamiseen sekä itse e-kirjatiedoston.

Parhain terveisin, Katri Lehto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s