Mitä ovat LifeWave -akupunktiolaastarit?

LifeWave -akupunktiolaastareista ensimmäiset, Energy Enhancer -laastarit, kehitettiin Yhdysvaltain armeijan minisukellusveneprojektiin, jossa tarkoitus oli lisätä miehistön energiaa ja kestävyyttä. Laastarit kehitti keksijä David Schmidt hyödyntäen kehon bioelektronisia ominaisuuksia sekä kiinalaista lääketiedettä.

Sittemmin on kehitetty laastareita useisiin eri hyvinvointitarpeisiin. Näitä ovat mm. unilaastarit, maksan toimintoja parantavat laastarit (vaikuttaa ihoon, detoksifikaatioon ja tulehduksiin), kipulaastarit,  stressilaastarit, makean mielitekoja sekä hormoneja tasapainottavat laastarit, painonhallintaa tukevat laastarit sekä erityisesti ihon hyvinvointiin tarkoitettu laastari- ja voidesarja.

lifewave laastarit

Laastarit ovat patentoituja ja niistä on tehty yli 70 kliinistä tutkimusta. Ne on hyväksytty lääketieteellisiksi luokka I:n laitteiksi EU:n alueella ja lisäksi unilaastari (Silents Nights) on hyväksytty erityisesti insomnian hoitoon. Tutkimuksista saat lisätietoa täältä.

Lifewave -laastarit toimivat tutkimusten mukaan 8-9 henkilöllä kymmenestä.

Mikä tahansa pidempään jatkunut oire voi olla merkki vakavammasta sairaudesta, joten huomioi aina lääkärin ohjeistukset.

 

Mihin laastareiden teho perustuu?

Keho säteilee lämpöä infrapunataajuudella. LifeWave -laastarit heijastavat tämän säteilyn takaisin kehoon taajuudella, joka tuottaa halutun positiivisen vaikutuksen elimistössä.

Kukin laastaria on suunniteltu heijastamaan tiettyä aallonpituutta, joka vaikuttaa esimerkiksi energian lisääntymiseen, kivun lieventymiseen jne.

Laastareiden toimintatapaa voi verrata siihen, miten auringonvalon yksi aallonpituus saa kehon tuottamaan D-vitamiinia ja toinen aallonpituus melaniinia vaikuttaen ihon ruskettumiseen.

Mikäli olet kiinnostunut lukemaan lisää fototerapian taustoista ja tutkimuksista, jotka ovat myös LifeWave -laastareiden takana, tutustu blogisivuni kirjoitukseen ”Meridiaanit -optisen informaation kulkuväylä”

 

Eri laastarityypit ja miten voit käyttää niitä hyvinvointisi tukena

Energy Enhancer -laastarit lisäävät voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja tasapainoa. Ne lisäävät rasvanpolttoa keskimäärin 22%. Niitä voi käyttää myös matkapahoinvointiin, lihaskipuihin sekä turvotuksiin.

Ice Wave -laastarit vähentävät kipua ja tulehdusta tehokkaasti.

Silent Nights -unilaastarit lisäävät unen pituutta ja sen laatua luonnollisella tavalla. Ne auttavat aivoja pääsemään delta-aaltotilaan, jolloin uni on syvää ja rentouttavaa. Silent Nights laastarit voivat vähentää myös kuorsausta.

SP6-laastarit säätelevät ruokahalua ja makeanhimoa. Ne saattavat auttaa myös hormonaalisissa epätasapainotiloissa sekä riippuvuuksissa.

Glutathion -laastarit auttavat kehoa valmistamaan enemmän elimistömme tärkeintä antioksidanttia, glutationia. Kun elimistössä on tarpeeksi tätä antioksidanttia, pystyy se neutraloimaan epästabiileja molekyylejä (vapaita radikaaleja) ja vähentää täten tulehduksia. Glutathion -laastarit vahvistavat immuunijärjestelmää ja poistavat kudoksista ja elimistä myrkkyjä ja raskasmetalleja.

Carnosine -laastarit korjaavat ja elvyttävät. Ne ehkäisevät mm. maitohappojen muodostumista sekä parantavat voimaa ja kestävyyttä. Carnosine -laastarit ovat erityisen hyviä iho-ongelmissa ja esimerkiksi haavojen paranemista edistämässä. Niitä käytetään myös yhdessä WinFit -laastareiden kanssa painonhallinta- ja kehonmuokkausohjelmissa (video).

Aeon-laastareilla on osoitettu olevan parasympaattista hermostoa stimuloivaa vaikutusta, eli ne rentouttavat ja tasapainottavat elimistöä. Ne vaikuttavat stressin ja kivun vähenemiseen sekä vahvistavat kaikkien muiden bioenergeettisten LifeWave-laastareiden vaikutusta.

 

Miten pääsen kokeilemaan laastareiden tehoa?

Tilaa laastarit suoraan täältä: Laastarikauppa

Tai tukkuhintaan jäseneksi liittymällä: Jäsenhintainen laastarikauppa (valitse ”Continue”, niin pääset maavalikon kautta kauppaan)

Henkilökohtaisesta esittelystä voit sopia alla olevan palautelaatikon kautta.

 

Heräsikö kysymyksiä?

 

Mainokset