Kerään toisinaan asiakkailta vapaamuotoisia palautteita.  Lisään niitä tänne sitä mukaa kun niitä kertyy. Voit lukea lisää akupunktiohoidoista täältä ja kirjoittamiani blogitekstejä klassisesta akupunktiosta täältä.

 

Äärimmäisen hyvä hoito. Raskauspahoinvointi lievittyi ja 3:n hoitokerran jälkeen loppui kuin seinään! Sain työkyvyn takaisin ja lomamatkakin onnistuu. Aivan korvaamattoman hyvä hoito. Suosittelen lämpimästi kaikille, joilla on raskauspahoinvointia!!! Jutta, 39v.

Jo kolmas ruusu pystyttiin ehkäisemään akupunktiolla sen sijaan että tarvitsisi käyttää vahvoja antibiootteja. Syöpälääkkeiden sivuoireiden helpottamiseen auttanut. Mona-Lisa

Hoidon jälkeen oli kokonaisempi ja levollisempi olo. Sain apua stressin kaltaisiin oireisiin. Minna 57v.

Akupunktion avulla akneni on rauhoittunut huomattavasti eikä sitä enää tarvitse miettiä päivittäin, tai käyttää lääkevoiteita/antibiootteja. Myös yleinen hyvinvointini on parantunut ja olen energisempi. PMS-oireetkin ovat aikaisempaa miedommat. Akupunktio on auttanut myös stressin aiheuttamiin vaivoihin (esim. univaikeudet). Katri 26v.

Aloitin hoidot nivelkipujen (käsissä) takia. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen nivelien turvotus laski ja kipu väheni. Olo on jokaisen hoitokerran jälkeen parempi, kevyempi ja kirkkaampi ja hartiaseutu rentoutunut. Aineenvaihdunta on vilkastunut ja makeannälkä on kadonnut vaikka sitä ei erityisesti hoidettukaan. Hoitaja on ystävällinen ja asiallinen.  Helena, 63v.

Aloitin akupunktion v. 2011. Ko. aikaan olin sairastunut burn out:iin. Koen, että akupunktiolla on ollut ratkaiseva merkitys paranemisprosessissa. Lisäksi kärsin myös niskakivuista. Niska-hartia käsittely rentouttaa niskaa ja hartioita ja antaa siten helpotusta ongelmaan. Akupunktiohoito rentouttaa myös koko kehon ja siten edesauttaa hyvinvointia. Olisin varmaan tosi jumissa jos en kävisi hoidoissa. Kiitos hyvästä hoidosta. Kari, 56v.

Raskauspahoinvointi, joka jatkui oksentelulla vielä viikolla 14+. Akupunktiohoidossa jo yhden kerran jälkeen oksentelu loppui ja pahoinvointi toisen kerran jälkeen. Parin viikon jälkeen vielä pahoinvoiva olo palasi ja sain hoitoa kolmannen kerran. Hoito siis toimi kohdallani hyvin.  Jenni 33v.

Olen tyytyväinen ystävälliseen palveluun ja etenkin siihen, että kerrataan missä elimistössä on häikkää, sekä mielipiteitä siitä mitä itse voi tehdä vaivojeni vähentämiseksi ja mitä ei pitäisi tehdä. Irja, 82v.

Hyviä kokemuksia olen saanut vuosien varrella säännöllisillä käynneilläni, ja nyt kahdella viimeisimmällä kerralla moksaushoitoa tuntuu mielenkiintoiselta ja toimivalta. Kiitos ❤  Tiina, 71v.